Отзывы

Отзыви клиентов (33)

Оставить отзыв
Оксана 30.05.2020 13:56
Аня дуже хороший спеціаліст!!! Я рада що звернулась саме до неї.Всім рекомендую????
Ірина 07.03.2020 19:20
Надзвичайно задоволена фарбуванням від Анни.Мабуть,вперше за кілька років перукар зуміла мені настільки вгодити.Прийшла по відгуках в інтернеті і так як перебуваю тут 3 тижні то вирішила навести лад зі своїм волоссям.Колір волосся був блонд -фарба з масмаркету -Лореаль перференс 10.21. І дика жовтизна.Аня вирівняла тон,затемнила корінь і маю тепер те про що мріяла.Окрім того дівчата використовують якісну продукцію і всі сучасні технології фарбування та лікування волосся.Всі такі привітні,хочеться повернутись ще і ще.Аня,ви чарівниця!
Светлана 27.02.2020 17:49
Очень понравилось! Нашла этот салон по отзывам в Google. Делала окрашивание и маникюр. Осталась довольна это просто сказать. Мастер Анна сделала всё прекрасно, очень понравился результат и цвет волос, в салоне девочки используют все последние технологии, качество на высоте!!! Маникюр тоже супер, очень аккуратно и качественно. Инструменты стерилизованные, при мне вскрывали упаковку. Спасибо за такой результат! Да, я ещё и постриглась, тоже супер! Спасибо, девочки!!!
Крістіна 10.01.2020 21:58
Робили з мамою ламінування брів, вій і манікюр (10.01.2020) Залишились дуже задоволені роботою та обслуговуванням! Дівчатка привітні, майстерність на вищому рівні! Пошкодували що не записались раніше ще й на процедури з волоссям! Тепер на відпочинку в Трускавці тільки до дівчаток:)))Рекомендуємо!!! ДЯКУЄМО!!!
Alexandra 05.10.2019 23:15
Спасибо за красивый балаяж! Рискнула обратится в салон благодаря позитивным отзывам и не прогадала. Много вам клиентов, как постоянных, так и проезжающих мимо, как я!
Валентина 02.09.2019 12:54
Робила стрижку 02.09.2019. Приемно вражена! Не сподівалася, що з мого волосся можна зробити шикарну модельну стрижку! Анна щира людина та чудовий професіонал. Щиро раджу усим!
Андрей 31.08.2019 15:39
Делал стрижку 30.08.2019 у Анны. Мастер супер профессионал, даже не ожидал что такие професионалы могут быть в Трускавце.
Лілія Салань 06.05.2019 17:57
Вже кілька років я і дочка постійні клієнти салону. Індивідуальний підхід, завжди висока якість, чудова атмосфера все це є в салоні Ані Лісовець. Процвітання вам і успіхів ????????
Лолочка 03.05.2019 12:34
Дуже довго шукала на вiдпочинку достойного майстера. Це сюди! Iдеальний манiкюр та педикюр. Якiсне колорування та прекрасна стрижка. Рекомендую! ПрекраснI дiвчата )))
Світлана 09.04.2019 21:54
Перший раз скористалась послугами цього салону ???? Дякую Ані за гарну стрижку ???? все супер Рекомендую усім Студію краси Анни Лісовець ????????????
Оксана 16.01.2019 20:54
Дуже хороший салон, привітний персонал, приємна атмосфера.Хочу виділити перукаря Оксану-професіонал своєї справи.Рекомендую усім Студію краси Анни Лісовець.
НАТАЛІЯ 15.01.2019 12:12
Вже три роки з великим задоволенням обслуговуюсь в студії краси Анни Лісовець. Мої улюблені майстри - дві Оксаночки! Це майстер манікюру та мій улюблений перукар!!! Завжди привітні, прекрасна атмосфера в салоні та виконання роботи на 100%. Рекомендую! Це вищий пілотаж!!!
Надія 09.01.2019 12:01
Нарощувала війки у цього салоні, дуже задоводена. Війки просто супер, носяться ідеально, майже не випадають, просто руки чарівниці. Дуже дуже Дякую тобі Христинка????
Віра 31.12.2018 10:08
Перший раз скористалась послугами цього салону .Робила полірування та fire cut дуже-дуже задоволена.Всім рекомендую відвідати цей салон!
Плюсы: Професіоналізм,якісна робота,привітне ставлення й чудова атмосфера)
Минусы: Немає
Марія 23.11.2018 10:49
Дуже задоволена роботою дівчат,робила балаяж вже вдруге..і манікюрчик...просто супер,Аня ти чарівниця????Всім рекомендую
Марія 23.11.2018 10:49
Дуже задоволена роботою дівчат,робила балаяж вже вдруге..і манікюрчик...просто супер,Аня ти чарівниця????Всім рекомендую
Ольга 08.11.2018 22:40
Вже більше п‘яти років, при відпочинку у Львівській області, виділяю день, щоб відвідати салон Анни Лісовець! Дівчата в ньому - чарівниці! Керотин роблю у них постійно, дуже-дуже задоволена, а за фарбування й стрижку, повністю покладаюсь на Аню, вона завжди зробить колір бездоганним. І завжди спостерігаю за рухами її рук, вона ними неначе чаклує. Одним словом, коли приїжджаю на свою Сумщину, ще довгенько звертають увагу на мою зачіску та цікавляться де таку красу можна зробити і їм. Дякую, Анічка, за Вашу професіональність!
Надія 06.11.2018 22:48
Відвідала даний салон краси і залишилась мега задоволена. Робила манікюр та брівки. Дівчатка професіонали своєї справи. Роблять все чітко та красиво і найголовніше професійно. Зробили каву дали цукерку що було дуже приємно. Спасибі дівчатка за роботу та приємне спілкування. З вами приємно мати справу. Рекомендую ваш салон всім хто відвідує Трускавець.
Людмила 02.11.2018 18:37
Третий год подряд отдыхаю в Трускавец и пользуюсь услугами этого салона, покраска, укладка ламинирование волос. Анечка большой профессионал своего дела, рекомендую кто хочет выглядит младше своих лет и приехать домой не просто отдохнувшей но и с внешним видом на все 100%... Удачи и процветания а также хороших клиентов....)
Ольга 11.09.2018 10:44
Дякую дівчатам за професійний підхід! Робила фарбування і стрижку. Все дуже сподобалось, рекомендую.
Rafal 01.09.2018 14:37
Moge powiedziec tylko jedno slowo PRZEPIEKNIE!!! Jestem poprostu zaczarowany taka profesionalna obsluga! Wszystko tutaj odpowiada na 100%!!!
Оля 01.09.2018 14:27
В цьому салоні працюють професіонали!!!!!!! Я дуже задоволена роботою майстрів. Дівчатка віддають душу своїм клієнтам. Атмосфера просто заспокоює коли віддаєшся в руки таким професіоналам. РЕКОМЕНДУЮ!
Плюсы: самі плюси
Минусы: немає
Маша 01.09.2018 00:10
Задоволена роботою майстрів на 100%,робила декілька процедур,а саме:кератинування волосся,ботокс вій та манікюр) В салоні панує хороша атмосфера,ввічливі та професійні майстри ) Рекомендую!!!
Вікторія 31.08.2018 21:10
Робила полірування , дуже сподобалось Ефект перевершив мої очікування
Плюсы: Їх дуже багато
Минусы: Мінусів - немає)
Лев 29.08.2018 17:12
После окраса волос у жены нужен перерыв, с полчаса. Не теряя ни минуты, Аня взялась за меня, тщательно прошлась машинкой вокруг, и ещё снизу вверх и вокруг. Вот уж не думал, что над моей головой с большой лысиной нужно столько корпеть! Не забыты брови и другие тонкости. В конце на меня из зеркала смотрел герой американского боевика. 
Плюсы: Профессионализми полная отдача. Салон полон клиенток, запись на очередь-это говорит обо всём. 
Минусы: Нет
Тетяна 26.08.2018 20:12
Другий рік поспіль користуюся послугами салону:фарбування,укладка волосся,манікюр і т.д.Роботою майстрів студії задоволена на всі 100%.Спасибі,дівчата,за те що ви є і турбуєтеся про нашу красу
Плюсы: Професіоналізм, пунктуальність,якісна робота,вміння почути і зрозуміти клієнта,приємна атмосфера.
Минусы: Не знайшла.
Андріана 17.08.2018 22:26
Дуже задоволена роботою цього салону,не один рік користуюся їхніми послугами. Завжди тут роблю брівки та фарбую волосся. Дівчатка професіонали своєї справи,тому рекомендую їх всім!)
Плюсы: Якісна та гарна робота,професіоналізм майстрів,привітне ставлення та чудова атмосфера)
Минусы: Мінусів не знайшла
Алёна 03.08.2018 13:01
Сделала омбре окрашивание, очень красиво!!! Мастер супер! Находит подход к каждому клиенту! Спасибо больше!
Артём 01.08.2018 17:23
Приехал на отдых в Трускавец . Мастер, которая меня стригла, симпатичная девушка с темными волосами, сделала все так, как мне нравится. Стрижкой очень доволен на все 100!Спасибо
Плюсы: Только плюсы! Всё отлично.
Минусы: Минусов не нашёл.
Ірина 30.07.2018 11:50
Молодці!Рекомендую і буду рекомендувати.Користуюсь послугами даного салону вже чотири роки. Успіхів Вам!
Наталя 25.07.2018 12:17
Лишилась в захваті від чудових рук майстра манікюр та педікюра Насті.
Плюсы: Чудові дівчата, гарне ставлення до відвідувачів.
Минусы: Немає кондиціонера, трохи душно.
Мар‘яна 23.06.2018 18:58
Молодці,рекомендую.Робила балаяж.Чоловік робив педикюр та манікюр, дякуємо.
Павел 22.06.2018 16:07
Приятно было доверить свою голову в руки профессионалу, девушке-брюнетке с осетинскими чертами лица. Мастеру высшей пробы, дорожите такими!
Плюсы: Качество и техника стрижки
Минусы: Отсутствие кондиционера
best adware malware spyware remover